TOP produkty za mesiac január

čtvrtek 4. února 2021

 


Tento rok som sa rozhodla venovať blogovaniu naplno a dokonca sa podeliť i o skúsenosti s kozmetikou či moje obľúbené produkty. Keďže mnohí viete, že som vysadila HAka moje telo sa ide niekedy skutočne zblázniť tak skúšam a hľádam produkty, ktoré mi vyhovujú. Dnes Vám teda prinášam článok o mojej obľúbenej kozmetike za mesiac január. 


1./ HROZNOVÝ OLEJ&PLEŤOVÝ KRÉM 9 DIVOV BYLÍN ZNAČKY BOTANICA SLAVICA

Táto dvojica je priam dokonalá. Hroznový olej využívam na masáž a čistenie pleti. Ako na to? Tvár si vyčistíme vlhčenými obrúskami a na ruky si nanesieme olej. Budeme masírovať tak 15-20 minút a potom sa stačí pozrieť na ruky, čo všetko odtiaľ vyšlo. Ako áno, znie to nechutne až divne, no boli by ste ženy prekvapené, čo všetko sa dokáže do tváre schovať. Olej si dávam tak 2x to týždňa s tým, že ho potom po masáži zotriem a nanesiem nový. Len kvôli tomu, aby mi nečistota neostávala na tvári.  Pleťový krém pod názvom 9 divov bylín Vás zanesie reálne do nejakého iného sveta tou nádhernou bylinkovou vôňou. Ja som si ju úprimne zamilovala. Tento krémik mi odporúčila LIPSTICKVERSE keďže ma už nejaký čas trápi problém so suchými miestami na pleti. Nájdete ich v každej predajni DM. 

Link na olej nájdeš TU a link na krémik som na DM stránke nenašla. No cenovo sa pohybuje okolo 12-14 eur. 





2./ LAK NA NECHTY OD CATRICE MORE THAN NUDE

Nejakú dobu som pátrala po laku, ktorý by bol priesvitný a zároveň mal nejaký odtieň. Pri nákupe v DM som ho úprimne kúpila omylom keďže som si chcela kúpiť nude lak na fancúzsku manikúru. Keď som došla domov, môj plán s francúzskou mi nevyšiel keďže som zistila, že som kúpila vlastne to, čo som nejaký čas hľadala. Chcela som napísať že dobrá náhoda, čo? no nič nie je náhoda ale osud. :) Lak na nechty si našiel mňa. link na lak na nechty nájdeš TU.. 




3./  PRÍRODNÝ DEODORANT OD SCHMIDT'S

Okolo tohto tuhého deodorantu je momentálne také väčšie haló. Aspoň ja ho vidím všade. No úprimne, vlastním ho už od októbra kedy som si chcela kúpiť nejakú šetrnejšiu verziu pre moje telo nakoľko vieme, koľko škodlivých látok obsahujú klasické. Tento je na báze rastlinných zožiek ako je napríklad kokosový olej, bambucké maslo, včelí vosk, jojobový olej, olej z bergamotu, limetkový olej a vitamín E. A keďže si chcem chrániť okolie prsníkov, áno podpazušie sa ráta tiež tak som siahla práve po tomto bezpečnejšom. 
Nanášanie je zo začiatku nepríjemnejšie kedže je naozaj tuhý a odporúčam ho mať na teplejšiom mieste. Mne prvé nanášanie pripomínalo mačací jazyk ktorý mi prechádza podpazuším. No nič, čo sa nedá zvládnuť. Pokožku nijak nedráždi a vonia nádherne. 
Link na neho nájdeš TU.




4./  BALZÁM PRO TĚLO I DUŠI OD HERBFORCE 

A to najlepšie na koniec. Tento balzam by mohli kľudne nazvať zázrak. Pretože som skúšala strašne veľa krémov od lekárov ktoré vôbec nezabrali.. No tento mi zabral za 3 dni a moje suché miesto pod bradou prestalo byť konečne bolestivé na dotyk. Tento balzam mi odporúčila kamarátka, ktorá mala problémy s pleťou a spomínala, že toto jej skutočne pomohlo a videla výsledky. Tak som neváhala ani sekundu a objednala ho. Neklamala, sama som veľmi milo prekvapená ako pomohol. Zloženie: 100mg CBD, 100mg CBG, Cannabis sativa seed oil petrolatum a pomarančová šťava. Je vegan a prírodný. Hydratuje, ukľudnuje podráždenú pokožku. Ak sa ma niekto niekedy opýta, čo by som poradila na problémy so suchou pokožkou, bol by to práve tento balzam pre telo a dušu od HERBFORCE. 

Link na balzam


Máte niektorý z týchto produktov doma? ako ste spokojní vy? A ak si niečo kúpiťe alebo objednáte vďaka môjmu článku, skutočne by ma potešil komentár dole pod článkom. 

Ja Vám samozrejme ďakujem za to, že ste došli až sem a prečítali ste si tento článok. Dúfam, že sa Vám páčil. Ak nechceš, aby ti niečo ušlo, nezabudni ma tiež sledovať cez INSTAGRAM (klikni na slovo instagram a otvorí ti môj profil)

1 komentář

  1. Oh milujem všetky tieto produkty! Hlavne ten krém od Botanica Slavica, ten je láska. Musím si ho znovu objednať! :D

    OdpovědětVymazat

© LUDKA VENG. Design by FCD.