#TESTUJEM BETTER THAN FAKE LIPS od CATRICE

neděle 7. února 2021 071 01 Michalovce, Slovensko



Ahojte milé čitateľky, 
už nejakú dobu som sa pohrávala s myšlienkou urobiť na svojom blogu sériu, ktorá by úzko súvisela s kozmetikou. A tak som sa pohrávala natoľko, že som sa rozhodla spraviť sériu článkov, ktorú budete nachádzať pod názvom TESTUJEM. Budem pre Vás testovať rôzne kozmetické vychytávky alebo len obyčajnú klasickú kozmetiku ako sú napríklad paletky - ich pigmentáciu, výhody a nevýhody. Túto sériu teda odštartujeme testovaním BETTER THAN FAKE LIPS od Catrice. Ide vlastne lesk na pery, ktorý by ich mal po nanesení zväčšiť. Či už tak bolo, sa dozviete v tomto článku.
 Tento týždeň som zašla do DM drogérie a pri  kupovaní môjho obľúbeného korektoru od Catrice, som narazila v rovnakom stojane na tento zväčšujúci lesk na pery. Keďže patrím medzi ženy s menšími perami, lákalo ma to vyskúšať. Samotný dizajn obalu ma nejak neohúril ale ani nepobúril. Je takej príjemnej baby ružovej až pastelvej farby so strieborným prevedením detailov. Je to vkusné a elegantné. Žiaden gýč.




Musím povedať, že po otvorení krabičky som bola milo prekvapená, že ten príjemný dizajn neostal len pri nej. Dobre, ale môžme sa presunúť od týchto grafických prvkov ďalej. Vyzerá teda ako klasický lesk na pery, konzistenčne i vzhľadovo. Nemá žiadnu špecifickú vôňu. Po nanesení jednej vrstvy sa dostaví jemné štípanie pier. Nič hrozné, pripomína mi to pocit, keď si dáte zubnú pastu na pery. Jasné, nemôžme čakať nejaký obrovský zázrak, no bola som celkom príjemné prekvapená. Pery sa skutočne zväčšili. Veď môžte posúdiť. 


Ako môžte vidieť, nie je to žiaden obrovský zázrak, ktorý zväčší enormne zväčší pery. Stále to pôsobí prirodzene. Ako som už spomenula vyššie, naniesla som len jednu vrstvu lesku. Možno by sa po viacerých skutočne zväčšili o niečo viac. 

Tak čo? skúšali ste to alebo sa chystáte to vyskúšať? Svoju odpoveď mi môžte napísať nižšie do sekcie komentárov. Ak nechceš, aby ti unikol nejaký z mojich článkov, začni mi followovať na Instagrame kde sa dozvieš všetko ako prvý/á. 

Majte krásny deň. S láskou Ludka Veng....


Okomentovat

© LUDKA VENG. Design by FCD.